Anne Sofie Hammer har siden 2009 skrever om drengen Villads fra Valby. Selv bor hun i Vanløse med sin familie. Foto: Martin Sørensenv

Villads fra Valby fyrer den af

Vanløse-forfatteren Anne Sofie Hammer fra Lønstrupvej har skrevet endnu en bog i serien om den moderne Emil fra Lønneberg, Villads fra Valby ¿ denne gang om nytårsaften.

Pas på denne bog. Den kan indeholde gode ideer til narrestreger nytårsaften.

Villads fra Valby skyder året i gang er vanløseborgeren Anne Sofie Hammers ?? bog om drengen Villads, der bor i Valby. Selv bor Anne Sofie Hammer i Vanløse med sin familie, der tæller manden Klaus Jensen, tre børn på 12, 16 og 20 år, tre undulater, to marsvin og en cognacfarvet italiensk trøffelhund, Ziggy.

Anne Sofie Hammer er 46 år og debuterede i 2009 med bogen Villads fra Valby, der hurtigt blev en succes og har dannet grundlag for både film og teater. Snart kan man købe en familiekalender med Villads fra Valby og fra 5. Til 18. November kan man på Teatret Zeppelin på Vesterbro se forestillingen Fuld fart på Villads fra Valby, der er produceret i samarbejde med Børneulykkesfonden.

Villads fra Valby skyder året i gang udkommer 22. Oktober og handler om nytårsaften. Villads vil gerne være sammen med sin ven, Frida, men Villads mor mener ikke, at Fridas forældre vil undvære Frida nytårsaften, og det passer vist heller ikke helt godt, at de to familier holder nytår sammen. Men det er kedeligt at lave ballade alene, så Villads løber lige ind til Frida, og så begynder aftenen at udvikle sig noget anderledes, end de voksne havde planlagt.

Bogen er en direkte forlængelse af Villads fra Valby holder jul, men kan læses selvstændigt.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Annonce: Fitness-pioner laver effektiv træning i smukke omgivelser

Bring efteråret ind i køkkenet