Hvor godtfolk er, kommer godtfolk til. De fleste vanløseborgere er glade for bydelen, men hvorfor? Lokaludvalget søger et panel, der vil diskutere det. Arkivfoto: Anders Bentzon

Hvem har en mening om at bo i Vanløse?

Vanløse lokaludvalg søger vanløseborgere til at deltage i en samtale-salon i februar.

 

Vanløse er en bydel i rivende udvikling. Der er gang i byggerierne, og flere øjner muligheden for at flytte til bydelen. Men hvorfor vælge Vanløse til, og hvorfor vælge at blive boende? Dette er temaet for næste Vanløse Salon, og i den anledning efterlyses Vanløseborgere, der har en mening om at bo i Vanløse.

Vanløse Saloner efterlyser mænd og kvinder i alle aldre, som ikke er blege for at sidde i et debatpanel og dele deres meninger med de fremmødte tilhørere. Om du har boet i Vanløse i mange år, eller om du er flyttet til bydelen inden for de seneste år har ligeså stor betydning. Med salonen ønskes en spændende og livlig samtale om at bo i Vanløse på godt og ondt.

Er du personen eller kender du oplagte kandidater, så send gerne en mail til arrangementsgruppen på vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk – senest tirsdag 11. december klokken 12.

Salonen finder sted tirsdag 5. februar 2019 kl. 19-20.30 på Kulturstationen Vanløse. Vi glæder os at høre fra dig.

Vanløse Saloner arrangeres af Vanløse Lokaludvalg.

Salonerne er debataftener, hvor vanløseborgere med forskellige holdninger og viden inviteres til at gå i dialog og sammen blive klogere ved hjælp af hinanden og på hinanden.

 

 

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Marked. Design, kunst og lækkerier på Den Grønne Friskole

“Rockerfedt!” – Carpark North koncert