Max Ulrich Larsen skal være ny leder på Damhusengens Skole. Privatfoto

Max skal være leder på kæmpeskole

Max Ulrich Larsen er netop udnævnt til ny leder af Damhusengens Skole. Nu skal der findes ny leder til Kirkebjerg Skole.

Max Ulrich Larsen skal fremover være leder af Damhusengens Skole på Hanstholmvej.

Det har skolebestyrelsen netop meddelt efter forældre og personale blev orienteret om det tirsdag aften.

Max Ulrich Larsen har siden Kaj Klint Pedersens afgang været konstitueret leder for Damhusengens Skole. Han var tidligere leder på Kirkebjerg Skole og nu skal elever og forældre og personale på Kirkebjerg Skole altså vinke endeligt farvel til Max Ulrich Larsen og sige goddag til en ny leder – og Damhusengens Skole skal have Max Ulrich Larsen som leder.

»Vi er utroligt glade for, at Max har sagt ja til at være leder for vores skole. Vi har i skolebestyrelsen haft et virkeligt godt samarbejde med Max lige fra han trådte ind ad døren og vi har presset på for at få en afklaring. Så vi er utroligt glade for, at Max Ulrich Larsen har sagt ja til at være vores leder. Han besidder de rette kompetencer, og har en personlig integritet, der gør ham yderst velegnet til jobbet,« siger medlem af skolebestyrelsen Else Marie Nygaard til Vanløse Bladet.

Max Ulrich Larsen er 44 år, bor på Frederiksberg og er uddannet lærer fra Blaagaard Statsseminarium i 1999.

For ham var det eneste svære ved beslutningen at sige farvel til Kirkebjerg Skole:
“Jeg har et rigtigt forhold til forældre, børn og personale på Kirkebjerg Skole og jeg tror, at de er kede af det. Jeg har masser af følelser i klemme, for jeg har været rigtigt glad for at være der. Men jeg glæder mig virkelig meget til at begynde på Damhusengens Skole,” siger Max Ulrich Larsen til Vanløse Bladet.

Han skal stå i spidsen for sammenlægningen og udbygningen af skolen, der er en sammenlagt skoler af de to tidligere skoler, Hyltebjerg Skole og Vanløse Skole. I dag har skolen 1270 elever –  i 2024, når skolen er udbygget, kan skolen have op til syv spor og  dermed være Danmarks største én-matrikel skole.

“Jeg er god til kulturarbejde og til at bygge en skole op, og jeg glæder mig til at have en forpligtende samhørighed med forældre og børn og personale. Jeg tror på skolen og på udviklingen,” siger Max Ulrich Larsen.

Max Ulrich Larsen begynder med det samme på Damhusengens Skole – stillingen som leder på Kirkebjerg Skole er endnu ikke besat.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tv-stjerner maler i Sydhavnen: Vind et portræt af dig selv

Nu skal det være tilladt: Badezone på vej ved Kalvebod Bølge