Camilla Thorning skal styre slagets gang i aften, når der er vælgermøde på Kulturstationen. Arkivfoto: Martin Sørensen

Hør politikerne i aften: Tidligere tv-journalist skal styre valgmøde

I aften er der som tidligere beskrevet vælgermøde i Vanløse. Det er klokken 19 på Kulturstationen, hvor du kan møde kandidaterne til folketingsvalget. Det er den tidligere tv-journalist og vanløseborger, Camilla Thorning, der skal styre slagets gang, og mon ikke hun får nok at se til. Det er Vanløse Lokaludvalg, der afholder vælgermødet, og de har inviteret alle 13 partier, der stiller op til folketingsvalget. Alle partier stiler med en kandidat, men i skrivende stund har partiet Stram Kurs ikke meldt nogen kandidat.
LÆS MERE HER:Folketingsvalg 5. juni: Se hvor du kan møde dine lokale kandidater

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Havnebadet Sandkaj: Så er der åbent for at bade igen

Sjællands skarpeste syv-årige skakhjerne