Til koncerten vil der både blive sunget popklassikere, en godnatvise og en sang om livsglæde. Foto: PR

På fisketur med Hyltekoret

nyd musikken: Hyltekoret inviterer på fisketur med reference til Gitte Hænnings kendte sang fra 1962. Men da koncerten foregår i Hyltebjerg Kirke opfordres der dog til ikke til at medbringe fiskestangen, blot til at man bør bryde med hverdagens trummerum og faste rutiner.

Hyltekoret vil synge sange fra teaterstykket »Melodien der blev væk«, som handler om Hr. Larsen, der har en kedelig hverdag og prøver at finde lykken. De kommer også til at synge en stribe popklassikere.

Koncerten foregår 3. juni kl. 20 på Ålekistevej 91. Det er gratis at deltage.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bare noget at digte om

Ny sko- og tøjbutik på Værnedamsvej