46-årige Anne Sofie Hammer har vundet hævd over familiens nye udbygning, hvor masser af sollys og et hav af bøger inspirerer til humoristiske og fantasifulde fortællinger om Villads fra Valby og Mageløse Magda. Foto: Martin Sørensen

Villads fra Valby er født i Vanløse

Anne Sofie Hammer fra Lønstrupvej er kvinden bag Villads fra Valby-bøgerne. Den nye bog hedder Villads fra Valby får nye ideer.

 

Nu er den gal igen. Simpelthen. Villads fra Valby, der i modsætning til os dødelige, aldrig bliver ældre, har fundet på nye narresteger.

Den moderne Emil fra Lønneberg er Vanløse-forfatteren Anne Sofie Hammers bøger om Villads fra Valby blevet kaldt.

For ligesom Astrid Lindgrens figur, Emil fra Lønneberg, vil Villads i virkeligheden ikke lave ballade. Han har bange ideer og nogle gange går det ikke altid som han har planlagt, og så ser det med voksenøjne ud som om man har lavet ballade.

I den tiende bog om Villads fra Valby, der udkommer fredag 14. Juni, får Villads rigtig mange ideer. Bogen hedder slet og ret Villads fra Valby får nye ideer.

I år er det ti år siden den første Villads fra Valby –bog udkom. Siden er det blevet til i alt 25 romaner, billedbøger, opgavehæfter og malebøger om Villads fra Valby.

LÆS OGSÅ: Hende, der underholder børnene

Forfatteren selv, Anne Sofie Hammer, er 47 år, bor på Lønstrupvej med undulater, tre børn, en mand og en cognacfarvet italiensk trøffelhund med navnet Ziggy.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Frederiksberg Kommune justerer p-reglerne

Riget holdt rejsegilde for sidste fase af ny bygning