Camilla Johansen er næstformand i Vanløse Erhvervsforening.
Camilla Johansen er næstformand i Vanløse Erhvervsforening. - Foto: arkivfoto: Martin Sørensen

Godt nytår fra erhvervsforeningen

Erhvervsforeningen GEV mødes altid lige i starten af året hvor vi tager juleguirlanderne ned. Der bliver knoklet igennem af dem som deltager – op og ned af stigerne. Personligt er jeg glad for jeg bare kan nøjes med at bespise dem og sørge for de får lidt varmt og drikke mens strabadserne står på. Men det er en hyggelig dag og vi er glade for at så mange af Vanløse borgerne sætter pris på lyset som giver Jernbane Alle en anden dimension i den kolde juletid.

Vi er ikke kommet langt ind i året før alle medlemmerne mødes til det årlige Nytårstaffel. Altid dejligt at så mange kommer og vi kan sige godt nytår til hinanden og have en hyggelig aften sammen.

Vanløse på den 2. Ende er et løbende projekt som går i gang når festen er færdig. Vi har søgt og fået bevilliget midler til festen i 2020 og vi skal nu i gang med den store planlægning og få alle enderne til at mødes

Festen i år var superhyggelig, og jeg kan altid blive imponeret over, hvor arrangeret alle er i deres opgaver men ikke mindst Vanløse borgerne som deltager. Vi må håbe, at vi kan få enderne til at mødes i 2020 omkring festen. Der bliver flere krav fra kommunen og midlerne er små.

Men vi vil holde fast i, at festen skal være et gratis arrangement hvor alle kan deltage, og hvor vi kan få en stemning af sammenhold og lokalånd i byen.

Kort efter vores byfest afholder Erhvervsforeningen det årlige Sommertaffel som er en sand fornøjelse at deltage i med super forplejning og underholdning – en fest vi alle ser frem til og nødig vil melde afbud til.

I november skal juleguirlanderne op igen og de medlemmer som deltager gør et super arbejde, og jeg er heldig igen kun at skal bespise de hårdt arbejdende medlemmer.

Det skurer dog mit øje, at vi mangler det sidste stykke af Jernbane Allé, og vi har lagt i støbeskeen, at vi vil søge VLU om midler til at få færdiggjort resten af Jernbane Alle. Det vil blive et smukt syn når man kører ind i Vanløse fra Frederiksberg.

I mellem alt dette når vi har holde ”gå hjem-møder” og har livlige debatter når vi mødes i gaden eller på en af byens beværtninger.

Debatterne i det forgangene år har specielt gået på, det som vi alle syntes er vigtigt: Køb lokalt. Men den er svær, og løsningen har vi ikke fundet. Men vi kan konkludere, at der ville være en grønthandler etc hvis vi alle brugte vores lokale butikker!

Erhvervsforeningen GEV er en fantastik forening som formår at samle erhvervsdrivende på tværs af fag, brancher, foreninger. Stor som lille er velkommen. Jeg vil altid blive imponeret over det netværk, som der er kommet mellem medlemmerne – en fornøjelse at opleve.

Som det nye år går på hæld, så håber jeg at det fylder alle med håb om et endnu bedre nyt kommende år.

GEV Vanløse Erhvervsforening ønsker alle et godt nytår.

Kærlig hilsen

Camilla Johansen, Den Gyldne Okse

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Bud på gode bøger til juleferien.

Juleferie: Husk masser af læsestof til julehyggen

Mellem jul og nytår vil det være muligt for hele familien og få rørt sig i Ryparkens Idrætsanlæg.

Feriecamp for hele familien