Der er masser af hygge og god stemning i København under jazzfestivalen.
Der er masser af hygge og god stemning i København under jazzfestivalen. - Foto: Martin Sørensen

Guide: Københavner emmer af jazz frem til søndag

Copenhagen Jazz Festival begyndte i fredags og fortsætter frem til søndag. Der er dermed masser af koncerter tæt på dig, dog ikke lige uden for døren, men forholdsvis tæt på. Ikke en eneste af de mere end 1000 koncerter på den københavnske jazzfestival foregår i Vanløse. Ærlig talt, det må da kunne gøres bedre til næste år.

I nabobydelen er der flere koncerter frem til søndag på Brønshøj Torv, og det er både for børn og voksne. Der er naturligvis gratis adgang. Og ellers er der et væld af koncerter i en masse forskellige genrer. Man behøver altså ikke ligge i et telt i en pløjemark i provinsen for at høre masser af varieret kvalitetsmusik. Det er rundt omkring i hovedstaden, og meget af det er gratis. Og der er trods alt ikke så langt hjem til Vanløse.

Find hele programmet her: www.jazz.dk

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Umut fra Guldkroen skal snart svinge med hofterne