Erhversmanden Rasmus Storgaard har købt vandværket, som skal drives som kulturelt fællesskabshus. Han og andre aktive i Vandværket inviterer til fredagsbar fredag 6. september
Erhversmanden Rasmus Storgaard har købt vandværket, som skal drives som kulturelt fællesskabshus. Han og andre aktive i Vandværket inviterer til fredagsbar fredag 6. september - Foto: Arkivfoto Dan Møller

Fredagsbar i Vandværket

Snup en G&T i det gamle vandværk. Fredagsbar og rundvisning i byggeriet fredag 6. september fra klokken 15-17.

Er du også nysgerrig på, hvordan det går med renoveringen og ombygningen af det gamle vandværk på Jordbærvej? Så kom med til fredagsbar fredag 6. september fra klokken 15-17, hvor der vil være bobler, hvidvin og G&T. Man kan også komme med på en rundvisning, så man kan se hvordan det går med byggeriet. Det er ejer af vandværket, Rasmus Storgaard, der sammen med sine medarbejdere inviterer indenfor. Målet med vandværket er at skabe et kulturelt fælleshus til glæde for beboere i nabolaget. Storgaard har købt bygningen, men det er meningen, at frivillige skal drive det fremover.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

HF med praktik: Eleverne bliver forberedt til erhvervslivet

Rikke Rohr står bag Sydhavnens første folkemøde, som finder sted 14. september. Det fortæller hun mere om i en række klummer, som vi bringer i ugerne op til folkemødet.

KLUMME: Hvorfor skal Sydhavnen have et folkemøde?