I aften kan du opleve gruppen Rigtige Mænd på Damhuskroen.
I aften kan du opleve gruppen Rigtige Mænd på Damhuskroen. - Foto: Pressefoto

»Hyldest til kvinden og livet«: TV2-kopi giver den gas på kro

Den TV2-inspirerede gruppe ’Rigtige Mænd’ har 25-års jubilæum i år, og i den anledning besøger de Damhuskroen i aften kl. 21, hvor de spiller TV2-klassikere i lange baner og fejrer deres jubilæum.

Bandet tog sine første skridt, da medlemmerne Thomas Gammelgaard og Simon Kirk Nissen gik i gymnasiet. Sammen med tre andre venner begyndte de at turnere på landets gymnasier, og siden har de givet hundredvis af koncerter i Danmark.

»Dengang var vi bare var nogle unge gymnasiedrenge, der var vilde med TV2. I dag er vi lidt ældre, men lige så glade for TV2‘s fantastiske materiale, som er en hyldest til kvinden og livet. Og faktisk giver mange af deres hits fra dengang endnu bedre mening i dag, hvor vi har en del mere livserfaring,« siger Thomas Gammelgaard.

Udover Simon Kirk Nissen og Thomas Gammelgaard består gruppen Rigtige Mænd af Ole Vedel, Nikolai Lander og Niels Ole Præstbo.

I forbindelse med koncerten bliver der afholdt spisning kl. 18. 30. Billetter kan købes via ticketmaster.dk. Damhuskroen har adressen Roskildevej 244.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Børnene fra Louis P i demonstration på vej til rådhuset.

Børnene spørger: Har politikerne besluttet, sig for hvad der skal ske med Louis P

Skybrudssikringen i Kastellet er i gang.

Gravearbejde i to år: Kastellet sikres mod oversvømmelser