I januar måned kan du opleve Lotte Kjøllers udstilling ‘Eventyrlige kvinder’ i Vanløse.
I januar måned kan du opleve Lotte Kjøllers udstilling ‘Eventyrlige kvinder’ i Vanløse. - Foto: Udstillingsplakat

Ny udstilling: Kunstnere hylder det kvindelige køn

Ny udstilling undersøger det kvindelige køn og den feminine side, der ifølge udstilleren er i os alle sammen.

North Media Bureau

Hvad er kvinder? For nogle mænd ligger svaret måske ikke lige til højrebenet, men nu er der hjælp at hente i Vanløse.

I denne uge slår billedkunstner Lotte Kjøller nemlig dørene op til en ny udstilling, der undersøger det kvindelige køn. Udstillingen går under navnet ’Eventyrlige kvinder’ og skal ses som en hyldest til kvinden og den feminine side, der ifølge Lotte Kjøller er i ethvert menneske.

På udstillingen kan du opleve kunstværker af kunstnerne Lars Kræmmer, Lotte Kjøller, Jeff Ibbo, Jette Bothinsky, Else Bruun Larsen, Lis Severin, Lærce Østergaard, Rithva Landler, Hanne-Lise Enghoff, Susanne Charlotte Winther, Esben Fog, Britt Salver, Karen-Marie Wedel-Lander, Eva Cristensen og Alice Rosendal.

Igennem deres kunstværker giver de hver især et bud på, hvordan det kvindelige køn kan fortolkes.

Ny valuta

Udstillingen bygger på konceptet ’artmoney’, som er et alternativt betalingsmiddel lavet af original kunst. Ideen med artmoney er, at kunstnere producerer en håndlavet valuta til en fast værdi, der kan bruges i almindelige butikker.

Der er fernisering på udstillingen lørdag 11. januar kl. 13-16, hvor der også vil være lidt at spise og drikke. Ellers holder udstillingen åben i galleriets åbningstid, som er tirsdag, torsdag og fredag kl. 13-17 og lørdag kl. 13-16. Galleriet holder til på adressen Bogholder Allé 66.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
‘Vi skal have gjort noget ved den massive og forurenende biltrafik,’ skriver teknik- og miljøborgmesteren i sin nytårshilsen.

Velkommen til 2020: Hvad skal bydelenes nytårsforsæt være?

Forældre skal ikke længere have en lægeerklæring for at få vegansk mad til deres børn i københavnske daginstitutioner. FOTO: Foto Rune Johansen Ritzau/Scanpix

Københavns Kommune dropper vegansk forbud i daginstitutioner