Postkort fra Guldagervej

Hver uge skriver Vanløse Bladets journalist postkort fra et tilfældigt sted i Vanløse. Denne gang fra Guldagervej.

Kære læser

Jeg er fra Falster og måske er det derfor, at jeg er særlig vild med Guldagervej. Allerede når man drejer ind på vejen fra Hanstholmvej mærker man en provinsiel ro. Og det er et kompliment, hvis nogen skulle beklikke mine motiver.

I dag er det som om beboerne for en kort stund har glemt alt om corona og hjemmeskole. På pladsen, der til sankthans aften bruges til fællesspisning og også danner ramme om loppemarked, men begge dele må vist vente lidt, er der i dag et par drenge, der spiller bold. Ude på vejen leger nogle mindre børn, under overvågning af en af fædrene, der går og pakker bilen til en weekendtur.

PANG, lyder det pludselig fra en af de mindre drenge, der skyder mig med en vandpistol, som han heldigvis ikke har fået fyldt vand i.

Guldagervej er en af mine yndlingsveje i Vanløse – det er en rendyrket villavej, der sender tankerne hen på Bulderby-romantikken i Astrid Lindgrens univers.

Kærlig hilsen Anja

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Politi og brandvæsen i Wildersgade i de sene nattetimer.

Torvegade afspærret efter tagbrand

Det er kun cirka otte procent af Vestamager Centrets samlede areal, der er overdækket. Alligevel vurderer politiet, at der er tale om butikscenter, som ikke må holde åbent.

Butiksejer: »Jeg agter at sagsøge politiet for ulovlig lukning af min butik«