Beskæftigelsesministeren var med til at hylde de bedste lærlinge med tale.
Beskæftigelsesministeren var med til at hylde de bedste lærlinge med tale. - Foto: PR foto

Anders Hansen er Vanløses bedste lærling

Anders Mechernsee Digebo Hansen, der er fra Vanløse, er personvognsmekaniker og blandt modtagerne af ML-priserne, der blev uddelt fredag 20. september. Beskæftigelsesminister, Peter Hummelgaard Thomsen, var forbi, da de 25 dygtige lærlinge fra hele landet blev hyldet. Det er Metalindustriens Uddannelsesvalg, der står for prisoverrækkelsen til metalindustriens dygtigste lærlinge. Anders Mechernsee Digebo Hansen, der har fået ML-prisen, har gået på Mercantec og været i lære hos Audi Gladsaxe. Indstillingen til prisen lød sådan her: »Anders har fra første dag sat nye standarder for, hvad en lærling kan. Han besidder en utrolig stor teknisk indsigt og har udfordret vores måde at køre elever igennem virksomheden på – til stor glæde for andre lærlinge, kolleger og os som virksomhed.«

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Gigtskolen har flere hold på Vesterbro.

Ny skånsom træning på Vesterbro

Der afholdes frivilligmarked 27. september.

Hyld frivillighed til Frivillig Fredag