I april og maj måned kan du komme til ¿Vanløse Games¿ på Asfalten ved Vanløse Stadion. Arkivfoto: Klaus Sletting

Slip din indre skater løs: Kom til Vanløse Games 4. april

Kunne du tænke dig at prøve kræfter med rullehockey, skating eller løbehjulstræning? Så skal du komme til ’Vanløse Games’, der løber af stablen for første gang torsdag 4. april på Asfalten ved Vanløse Stadion. Her kan du hver torsdag i april og maj måned udfordre dig selv med gadeidræt og aktiviteter. Lørdag 25. maj bliver det hele så rundet af, hvor Gadeidrættens Dag inviterer til et brag af en afslutning i form af Vanløse Games Finals. Arrangementerne, der finder sted hver torsdag frem til torsdag 23. maj, bliver afholdt i tidsrummet kl. 16-18. Det hele foregår på Asfalten, Klitmøllervej 16, 2720 Vanløse. Projektet er et samarbejde mellem Vanløse Lokaludvalg og tilbuddet Idrætsprojektet, der er forankret i Københavns Kommunes Socialforvaltning.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Nørrebro-hunden Dudley kobler af med massage i Sankt Hans Gade

B.93 sendte påskeæg til Fyn