Vi bor 40.353 mennesker i Vanløse (2016-tal), men hvem er den sødeste nabo.? Ny pris i Vanløse Bladet. Arkivfoto
Vi bor 40.353 mennesker i Vanløse (2016-tal), men hvem er den sødeste nabo.? Ny pris i Vanløse Bladet. Arkivfoto

Hvem er Vanløses bedste nabo?

PRIS. Vanløse Bladet har premiere på en helt ny pris – Vanløses bedste nabo. Hver måned kårer vi den bedste kandidat og præmien er en tur i avisen og en lækker champagne.

NABOSKAB: En god nabo kan være den, der altid lige napper skraldeposen med, når den står på bagtrappen, nu man alligevel skal ned. Den, der altid tager mod pakker fra posten, når man ikke er hjemme.

En god nabo er den, der vander blomster og holder øje med lejligheden eller huset, når man selv ligger på langs på en stille sydhavsø. Eller tømmer ens kælderrum under skybrud, når man selv er til familiemiddag på Fyn. Eller ser efter børnene, mens man lige handler eller ordner en praktisk ting. Eller noget helt andet.

Hvem i Vanløse fortjener prisen som den bedste nabo? Fortæl på cirka 200 ord hvorfor din nabo er den bedste i verden og hvorfor han eller hun skal have månedsprisen som Vanløses bedste nabo.

Du må gerne skrive sjove situationer og sende billeder med, men du skal være sikker på, at din nabo gerne vil i avisen, når vi sammen med dig overrasker ham eller hende og giver prisen – en super lækker champagne.

Du skal også selv stille op til foto sammen med din nabo ligesom vi bringer din indstilling i avisen.

Forslag til den bedste nabo sendes til journalist Anja Berth på abe@minby.dk – der er deadline for indstillinger tirsdag 27. august klokken 12.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Socialdemokraten Jakob Hougaard i valgkamp i 2017, hvor han for for femte gang blev valgt i borgerrepræsentationen.

Ex-borgmester forlader politik

PR-FOTO: Liv Kastrup

Finders Keepers genindtager Øksnehallen