I Fars Legestue i Vanløse kan fædre tilbringe tid med deres børn.
I Fars Legestue i Vanløse kan fædre tilbringe tid med deres børn. - Foto: Far for livet

Værested for fædre: Fars Legestue åbner i Vanløse

Et nyt tilbud til fædre og deres små ser snart dagens lys. Onsdag 4. december åbner det landsdækkende koncept ’Fars Legestue’ nemlig i Kulturstationen Vanløse.

Her kan fædre og deres børn i alderen 0-3 år komme og være aktive og møde andre fædre, der også har valgt at gå på barsel med deres børn.

I Fars Legestue kan fædre og børn komme og gå, som de vil. Der er åbent hver onsdag fra kl. 12-15, og her vil man blive mødt af en tovholder, der byder velkommen og er med til at skabe god stemning og sikre, at der er kaffe på kanden.

Sundhedsplejersken vil også kigge forbi, og her kan man få mulighed for at stille de spørgsmål, man nu måtte have.

Fars Legestue i Vanløse og Brønshøj er den 11. Fars Legestue i Danmark.

»Vores arbejde med fædre viser, at mange fædre ønsker at være mere aktive sammen med deres børn, men de ved ikke altid, hvor de skal finde disse aktiviteter. Derfor er Fars Legestue et rigtig godt koncept til at invitere fædre og deres børn indenfor,« siger sekretariatschef i Forum for Mænds Sundhed Mie Møller Nielsen.

Legestuen bliver åbnet i samarbejde med Forum for Mænds Sundhed der driver projekt Far for Livet, støttet af Nordea-Fonden.

Der er ingen tilmelding til Fars Legestue, som holder til i Kulturstationen, Frode Jakobsens Plads 4, 1. sal, Spejlsalen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Naturvejlederne William og Manja.FOTO: Pr

Kom på naturoplevelser med naturvejlederne

Hør de gamle viser for fattigfolk.

Koncert: Viser for fattigfolk