Sortebro åbnede for et par måneder siden. Broen er så bred, at cyklister og gående kan færdes uden problemer. Til gengæld kan der også komme en bil over, hvilket var tilfældet for et par uger siden, da politiet fiskede en flugtbil op fra Damhussøen.
Sortebro åbnede for et par måneder siden. Broen er så bred, at cyklister og gående kan færdes uden problemer. Til gengæld kan der også komme en bil over, hvilket var tilfældet for et par uger siden, da politiet fiskede en flugtbil op fra Damhussøen. - Foto: Anja Berth

Er Sortebro farlig?

Cyklister og gående har fået en ny bro Sortebro over Harrestrup Å, der forbinder Vanløse og Rødovre. Men den nye bro er så bred, at der sagtens kan køre en bil på den, selvom dette naturligvis ikke er meningen.

Det har ifølge Rødovre Lokal Nyt fået naboer i Rødovre til at frygte at bilister overser cykelstien og drøner over.

Det har i følge Søs Hemmingsen, der bor tæt på broen, skabt flere farlige situationer.

»Jeg bor lige rundt om hjørnet og jeg har gentagne gange set motorcykler ræse igennem, men også biler, der kører ned nu, hvor beton-hellen er fjernet,« siger Søs Hemmingsen til Rødovre Lokal Nyt.

For nylig endte en bil i Damhussøen og blev fisket op.

»Bilisten undveg og endte i søen, men der er også mange andre som kører ned af den lille vej, fordi de tror, de kan parkere dernede,« siger Søs Hemmingsen til Rødovre Lokal Nyt.

Hvad mener I? Er den nye Sortebro for bred og hvad kan man gøre for tydeligt at signalere at det altså er en cykel- og gangbro og ej en motorvej?

abe

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Et moderne høreapparat er næsten ikke synligt.

Få gratis høretest hos Apoteket Frederiksberg

Hvad er dog det? Kig nærmere på det stramt grafiske foto, så får du øje på de bittesmå vinterbadere i havnebadet på Islands Brygge.

Dronefotograf ser vinterbadere fra oven – men på Helgoland fik han ikke lov