Kirkebjerg Skole er nomineret til ‘Årets Røgfri Skole’.
Kirkebjerg Skole er nomineret til ‘Årets Røgfri Skole’. - Foto: Arkiv/ Martin Sørensen.

Kirkebjerg Skole er nomineret til ny røgfri pris

Kirkebjerg Skole er nomineret til ’Årets Røgfri Pris’. I Københavns Kommune har samtlige folkeskoler hele sidste år arbejdet med Røgfri Skoletid, og det første års indsats markeres nu med uddelingen af en pris til ’Årets Røgfri Skole’.

I alt fire københavnske skoler er blevet nomineret til prisen af Københavns Kommune. Kirkebjerg Skole er nomineret, fordi de blandt andet har udarbejdet principper for Røgfri Skoletid på deres skole og har skabt synlighed herom på hjemmesiden.

På Kirkebjerg Skole vækker nomineringen begejstring: »Vi er ikke i mål endnu, men eleverne ved, at vi ønsker en røgfri skole og bliver blandt andet på 7. årgang introduceret for skolens princip for Røgfri Skoletid. Med nomineringen har skolen fået fornyet sit fokus på Røgfri Skoletid, hvor både klasserne og elevrådet bliver involveret i arbejdet,« udtaler Bjarne Oppelstrup Højgaard, skoleleder på Kirkebjerg Skole.

Den endelige vinderskole i Københavns Kommune udpeges af et dommerpanel, der består af repræsentanter fra blandt andre Kræftens Bekæmpelse, Danske Skoleelever, Københavns Lærerforening med flere.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
18-årige Sofie Pedersen fra Valby er i gang med at uddanne sig til kosmetiker, og i denne uge tester hun sine evner ved DM i Skills.

Sofie fra Valby går efter DM-guldet ved DM i Skills

Festivalens logo er tegnet af illustrator Otto Dickmeiss.

Løvehjerte: Ny litteraturfestival for børn