Flemming Rosleff fra Irma fortalte om sin eventyrlige karriere, da Vanløse Talks havde premiere på Riccos Kaffebar. Gik du glip af det, så glæd dig til næste talk 29. februar på Locals, hvor Jette Hill Ludvigsen vil fortælle om familieformer.
Flemming Rosleff fra Irma fortalte om sin eventyrlige karriere, da Vanløse Talks havde premiere på Riccos Kaffebar. Gik du glip af det, så glæd dig til næste talk 29. februar på Locals, hvor Jette Hill Ludvigsen vil fortælle om familieformer. - Foto: Anja Berth

Derfor folder Flemming bonnen

Den første Vanløse TALKS på Riccos Kaffebar var en succes med veloplagt publikum og en fabelagtige fortæller, Flemming Rosleff fra Irma.

Vanløse blev samlet for en stund, da den tidligere hospitalsdirektør og nuværende kassedame i Irma, Flemming Rosleff, fortalte om sin karriere som læge, hospitalsdirektør, konsulent og nu kassedame i Irma.

Det var den første Vanløse TALKS, som er et nyt tiltag fra Vanløse Bladet, der går ud på i uformelle rammer at samle folk i Vanløse.

Hele Riccos baglokale blev fyldt med et spørgelystent publikum da Flemming Rosleff fortalte om sin karriere, hvor den røde tråd har været: Hvis det ikke kan lade sig gøre sådan, så gør jeg bare noget andet. Og stædighed og umage. For nogle år siden sluttede den store karriere, men Flemming Rosleff var ikke færdig med at arbejde. En dag så han et skilt foran Irma på Finsensvej: De søgte ældre medarbejdere. Det kunne da være meget sjovt, tænkte Flemming Rosleff, der ikke viste sit cv, for så havde nok været overkvalificeret. Han trivedes godt i Irma, og blev en dag udlånt til Irma Godthåbsvej, hvor han virkelig godt kan lide kunderne og fortsat arbejder.

Helt sin egen

Han gør lidt hvad der passer ham. Laver vinsmagning hver fredag på sin egen måde og har en kurv med frugtstænger til kvarterets børn i ulvetimen. Og så folder han bonnen. Tre gange som et dyrt håndklæde i egyptisk bomuld.

»Når man har sådan et arbejde som kassedame i Irma, må man finde sin egen måde at arbejde på. Jeg ville gerne gøre noget andet. Og samtidig var jeg ved at få kuskefingre, og jeg ville jo gerne undgå en operation. Så jeg tænkte, hvordan kan jeg bevæge mine fingre mest muligt i løbet af en dag. Og så kom det med bonnen,« sagde Flemming Rosleff.

Efter 45 minutters levende fortælling var der gode spørgsmål fra publikum. Blandt andet om hvad han har lært i Irma.

»Jeg har lært meget om mennesker, og at det er vigtigt altid at være i godt humør. Og så står jeg op hver dag. Det er det bedste man kan gøre for sin fysik og sin krop,« sagde Flemming Rosleff og publikum rejste sig lydigt op.

VANLØSE TALKS

  • Vanløse TALKS er et nyt tiltag fra Vanløse Bladet, der går ud på at samle folk i Vanløse i uformelle rammer.

  • Hver måned finder vi et nyt sted og en ny spændende hovedperson

  • Vanløse TALKS finder sted næste gang 29. februar klokken 18 på Locals Kaffebar på Jernbane Allé 82 med journalist, butiksindehaver og familiedronningen Jette Hill Ludvigsen som aftenens fortæller og gæst. Alle er velkomne.

Billedtekst. FOTO: NAVN

Billedtekst. FOTO: NAVN

Billedtekst - foto 3. FOTO: NAVN

Billedtekst – foto 3. FOTO: NAVN

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Pensionister råber i vagt gevær over udfasningen af mimrekortet, selvom det indtil videre er sat i bero af trafikselskaberne Movia, DSB og Metroselskabet.

Pensionister til kamp på Facebook: Hold nallerne væk fra mimrekortet

Adgangsforholdene på Frederiksberg Rådhus skal forbedres, så kørestolsbrugere og gangbesværede nemmere kan komme op på rådhuset.

Indgang bygges om: Nu bliver det nemmere at komme op på Rådhuset