Fremover har du mulighed for at få repareret dine gamle ting, så de ikke skal smides ud, hvis du besøger Repair Café Vanløse.FOTO: Morten Lau-Nielsen/Ritzau Scanpix
Fremover har du mulighed for at få repareret dine gamle ting, så de ikke skal smides ud, hvis du besøger Repair Café Vanløse.FOTO: Morten Lau-Nielsen/Ritzau Scanpix

Slut med at smide ud: Repair Café kommer til Vanløse

Repair Café, der er et bæredygtigt udviklingskoncept, som går ud på, at man reparerer sine ødelagte ting som eksempelvis tøj, elektronik og møbler, kommer nu til Vanløse.

Den første Repair Café Vanløse er 8. marts fra 15-17, og derefter vil det blive afholdt hver anden søndag i hver måned.

Konceptet, der efterhånden har bredt sig til 40 caféer landet rundt, vil gøre op med brug og smid væk-kulturen og i stedet have fokus på, at man kan reparere sine ting og på den måde reducere udledningen af CO2.

Repair Café Vanløse er et samarbejde mellem Det Nye Fællesskab og Vanløse Lokaludvalg, og det bliver udelukkende drevet af frivillige, der også er der for at hjælpe med at reparere dine ting.

Skulle du have lyst til at blive en del af det frivillige fællesskab, kan du kontakte Vanløse Lokaludvalgssekretariat og deltage i caféens opstartsmøde for frivillige.

Det hele finder sted i Det Nye Fællesskab på Jernbane Allé 70.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Indvielsesfesten for Anker havde blandt andre overborgmester Frank Jensen (S) som taler.

DF: Anker skal blive på pladsen, som han er

»Selv er jeg gået fra et soveværelse mod gaden, til en madras i køkkenet i weekenden,« skriver Karina Muriel Mimoun i et debatindlæg om nattelivet i middelalderbyen.

DEBAT: Middelalderbyen er gået fra super cool til trashy og tarvelig