Nu kan du hente dine Ikea-indkøb hos Kronen Vanløse, så du slipper for turen til Gentofte eller Taastrup. Prisen er ens - 79 kroner - uanset om du køber en pakke servietter eller en sofa.
Nu kan du hente dine Ikea-indkøb hos Kronen Vanløse, så du slipper for turen til Gentofte eller Taastrup. Prisen er ens - 79 kroner - uanset om du køber en pakke servietter eller en sofa. - Foto: PRFoto

Nu kan du hente dine Ikea-varer i nærheden af hvor du bor

Gider du ikke køre til Ikea, så bestil på nettet og hent dine varer i Kronen. Det er et nyt samarbejde, der skal gøre det lettere for kunderne.

Nu er der godt nyt til de mange københavnere, der ikke orker en tur til IKEA i Taastrup eller Gentofte.

Med den nye ’Klik & Hent’-service med 37 afhentningssteder over hele landet, herunder et i Kronen Vanløse, bliver det nu nemmere at få fingrene i varer bestilt på IKEA.dk.

»I IKEA arbejder vi hver eneste dag for at gøre tingene så nemt for vores kunder som muligt. Med det nye afhentningssted i Vanløse forsøger vi netop at gøre det. Nu har vi fundet en løsning, hvor IKEA kommer til Vanløse og dermed tættere på langt flere af vores kunder,« siger varehuschef i IKEA Taastrup, Mads Satsman-Nørhede.

Hent varer på p-pladsMed den nye service kan man på udvalgte tidspunkter hente sine IKEA varer ved Kronen.

Den nye service, som kaldes ’Klik & Hent’, er et supplement til ’Her & Nu’-levering, som IKEA introducerede i efteråret 2019, hvor kunder kan bestille og samme dag få leveret større ordrer til hjemmeadressen.

Klik & Hent koster 79 kroner pr. ordre, uanset om man bestiller et rullegardin, en reol eller et køkken til afhentning.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Celtics nuværende manager Neil Lennon på banen mod FC København i Parken i Champions League 6. december 2006 i kamp mod FCK‘s daværende anfører Tobias Linderoth.

Fodbold i Parken: Skotter kommer på besøg i byen

Tag de små banditter med - Vesterbro Bladet inviterer til fastelavn.

LEDER: Derfor inviterer vi jer til fastelavnsfest