Er du ikke døbt, men vil gerne være en del af Folkekirken, så kan du blive døbt, når Adventskirken holder drop-in dåb torsdag 10. marts klokken 16 til 19. Her er det sognepræst i Kristkirken på Vesterbro, der døber Jeppe Müller, der var taget i kirke sammen med sin bror Martin for at blive døbt.
Er du ikke døbt, men vil gerne være en del af Folkekirken, så kan du blive døbt, når Adventskirken holder drop-in dåb torsdag 10. marts klokken 16 til 19. Her er det sognepræst i Kristkirken på Vesterbro, der døber Jeppe Müller, der var taget i kirke sammen med sin bror Martin for at blive døbt. - Foto: arkivfoto: Michael Paldan

Kom ind fra gaden og bliv døbt

Blev du ikke døbt som barn, og vil du gerne døbes, så kan du blive det, når Adventskirken åbner for drop-in dåb torsdag 12. marts fra 16 til 19.

Drop- in dåben er et samarbejde mellem kirkerne i Valby og Vanløse, og der vil være i alt ti præster, der forestår dåbene.

Når man kommer i kirken bliver man modtaget og registeret af kordegne og administrative medarbejdere, og så får man en kort samtale med en præst, og kan derefter blive døbt. Efter dåben vil der være en forfriskning og lidt snacks, og man får udleveret en bibel efter eget valg.

»Drop-in dåben er en uformel måde at blive dåbt på. Man kan jo altid komme i kirken, men mange orker måske ikke det halløj med at man skal arrangere sig, og så er det en god måde at gøre det på. Det er ikke poppet eller mindre betydningsfuldt at blive dåbt på denne måde, bare mere uformelt,« siger sognepræst i Adventskirken Erik Meier Andersen.

Man skal huske billedlegitimation og man må gerne tage vidner eller gæster med.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Emil Midé Erichsen har for nylig sat kursen mod nord

Kom på jordomrejse med Emil Midé Erichsen

En trækvogn med fine zebrastriber fra Zoologisk Have.

Vil du eje en af Zoos trækvogne med striber?