Sara Bech Jakobsen og Jeppe Greve har været i hele processen fra godkendelse af og til byggeriet af Stairways.
Sara Bech Jakobsen og Jeppe Greve har været i hele processen fra godkendelse af og til byggeriet af Stairways. - Foto: FOTO: Anja Berth

»Det skal være fedt foran, på og bag scenen«

27. marts åbner Vanløses nye stolthed, spillestedet Stairways, hvor nye og kendte bands kan spille for fuld musik.

Farven Dyrehave-rød pryder væggen i garderoben, scenen og spillestedet er sort og back-stage-lokalet er tapetseret med 70er-gule flower-power-cirkler.

Velkommen til Vanløses nye stolthed, spillestedet Stairways, der åbner 27. marts med en reception og senere åbningskoncert.

Stairways er en del af de københavnske spillesteder og drives af DIT:KBH.

»Det vigtige er at skabe et sted, hvor det, der sker foran scenen, på scenen og bag ved scenen er lige vigtige parametre. Publikum skal have det godt, det skal være et rart sted, og bandene skal spille på en fed scene, ligesom de skal have et godt lokale backstage til før og efter koncerten,« siger Sara Bech Jakobsen, der er kulturleder i DIT:KBH og altså har ansvaret for flere spillesteder i København.

Både hun og kulturmedarbejder Jeppe Greve er sikre på, at Stairways bliver en succes.

»Det ligger helt perfekt, og lige ved metroen, vi forestiller os, at der kommer mange ud også fra andre dele af byen,« siger Jeppe Greve.

Stairways åbner 27. marts klokken 15 med reception, hvor der vil være mulighed for at snuse lidt til Stairway og høre om ambitionerne for spillestedet.

Fra klokken 15. 30 vil der være taler og lidt musik samt en forfriskning.

Samme aften byder Stairway på åbningskoncert med Dør Nr. 13 og Chorus Grant. Dørene til koncerten åbner klokken 20, og det er ganske gratis.

Backstage-lokalet med hippi-tapetFOTO: Anja Berth

Backstage-lokalet med hippi-tapetFOTO: Anja Berth

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Marmorering og tapet i et rum.

Ninna Hedager Olsen: »Jeg kan godt se at det er et farligt kryds«

Man skal se sig godt for, når man færdes i morgenmylderet på Saxtorphsvej, hvor Københavns Kommune planlægger at opføre endnu en daginstitution. Arkivfoto: Benedicte Lorenzen

DEBAT: Daginstitution på Saxtorphsvej får konsekvenser for et helt boligområde