Oplev glæden ved at gå ud at spise, selvom Danmark er lukket ned.
Oplev glæden ved at gå ud at spise, selvom Danmark er lukket ned. - Foto: PRfoto

Privat middag i Vandværket

Nu kan du komme ud at spise trods Corona-virus

Af Anja Berth

»Vi må jo gøre noget for at få folk stadig kan komme ud at spise, når de er trætte af at være sammen med familien i flere uger.«

Det siger ejer af Vandværket, Rasmus Storgaard, om Vandværkets nye ide, der handler om at lade folk spise i små grupper men i store lokaler ovenikøbet med eget toilet.

Vandværkets Café og Restaurant har taget konsekvenserne af Corona-situationen og regeringens påbud og lukker derfor for konferencer og normal restauration. Men køkkenet tilbyder private dining, hvor folk sidder i hver deres område.

”Vi må tænkte kreativt og gøre noget for folk, der gerne vil ud at spise. Vi har lukket for konferencer og møder og store fester, så vi har masser af plads. Og i stedet for bare at lukke helt kan vi tilbyde små selskaber på meget plads og med privat toilet,” siger Rasmus Storgaard.

Samtidig udvider Vandværkets køkken også sit take-away kort, så hvis folk trods kraftige opfordringer og velvidende at det er virkelig dårlig stil alligevel ikke kan lade være med at hamstre, ja, så kan andre købe mad i Vandværket – eller tage ud at spise uden at sidde sammen med andre end ens familie og venner.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Dragør Genbrugsplads.

Kun nødbemanding: Vent med at køre på genbrugspladsen

Per Gerlach i færd med at male marmorering i en kakkelovnsniche.

Marmoreringer på Fasangårdens vægge puster nyt liv i huset i Frederiksberg Have