Billedtekst. FOTO: NAVN
Billedtekst. FOTO: NAVN

Postkort fra ….. hjemmekontoret

Hver uge skriver Vanløse Bladets journalist postkort fra et tilfældigt sted i Vanløse. Denne gang fra hjemmekontoret.

Kære læser

Hvordan har du det? Er du hjemme, i karantæne, syg eller fortsætter din hverdag helt normalt, så normalt den nu kan i disse tider.

Min chefredaktør tog torsdag eftermiddag den ansvarlige og kloge beslutning at sende os alle på redaktionen hjem – ikke på ferie, bevares, men for at arbejde.

Så nu har jeg i min stue indrettet mig med hjemmekontor, stor grim skærm, en masse ledninger og en dockingstation, som man beder inderligt til bliver ved med at lyse den rigtige hvide farve, der betyder, at der er hul igennem.

Fristende på et lille tyrkisk tebord ligger mit strikketøj, som jeg for nylig har kastet mig ud i, og lige nu virker som en gulerod og belønning, når jeg har lavet en artikel færdig: Så må man strikke én pind, og så tilbage til arbejdet.

Det er en mærkelig tid, for man er ikke syg, man er ikke i karantæne, og folk skriver hver dag og hører om den aftale, man har, nu bliver til noget.

Det er lidt kedeligt at arbejde hjemme, for nu har jeg ingen kollegaer jeg lige kan råbe til, hvis jeg er i tvivl, om overfor skal i ét eller to ord. Det afhænger som bekendt af, hvor det står i sætningen, og der plejer vi at have en god diskussion på redaktionen.

Vi plejer også at fyre Matador-citater af i ét væk, og det kan man heller ikke, da overboen nok vil tro, man er blevet skør, hvis man pludselig citerer Maude Varnæs.

Corona-tiden har forandret vores alles hverdag, og man er lidt underligt til mode, som er landet i undtagelsestilstand.

Det gode ved at arbejde hjemme er, at jeg kan småspise mandler og rosiner og drikke alt det kaffe, jeg vil, uden at nogen kigger.

Men jeg glæder mig til at komme tilbage på arbejde og til at have udsigt fra 16. sal og ikke blot 1. sal.

Kærlig hilsen Anja

Billedtekst. FOTO: NAVN

Billedtekst. FOTO: NAVN

Billedtekst - foto 3. FOTO: NAVN

Billedtekst – foto 3. FOTO: NAVN

Billedtekst - foto 4. FOTO: NAVN

Billedtekst – foto 4. FOTO: NAVN

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Hotel Bella Sky er et af BC Hospitality Groups hoteller.

Corona: BC Hospitality Group varsler over 350 afskedigelser

David Zepernick (R).

Radikal politiker foreslår et Speakers Corner på Frederiksberg