På Locals Kaffebar er der åbent nogle dage om ugen til take-away. Se Facebook for at være sikker.
På Locals Kaffebar er der åbent nogle dage om ugen til take-away. Se Facebook for at være sikker. - Foto: Prfoto

Midt i en corona-tid: Her er Vanløses ultimative liste over steder med takeaway

I samarbejde med læserne har Vanløse Bladet lavet en liste over steder, der har takeaway i denne tid, hvor alt er lukket.

Af Anja Berth

Savner du at spise ude eller købe nyt tøj, så er der ingen grund til at fortvivle. Vanløses gode butikker, caféer og restauranter har måtte være kreative, siden regeringen kom med et dekret om at alle storcentre, barer og restauranter skulle lukke.

Men allerede nu har mange butikker og spisesteder fundet på en anden måde at handle på. Dem med mad har naturligvis takeaway, men også tøjbutikker som Thewalkin og børnetøjsbutikken Air Marsh – begge Jernbane Allé tilbyder privat shopping og at bringe varer ud.

Her følger en liste over de steder, hvor man har alternativ handel. Men vi har brug for flere, så tip os eller skriv på Facebook i kommentarfeltet under artiklen hvilke super steder, der bringer ud.

Og så pas godt på jeres selv, hold afstand og sørg for at der er god plads.

MODEBUTIKKER

I børnetøjsbutikken Air Marsh kan du butikken for dig selv ved at ringe eller sende SMS 2074 2099. Eller de bringer ud i Vanløse.🚀❤️

Air Marsh, Jernbane Allé 80.

The Walk In, Jernbane Allé 80.

Livsstil, Jydeholmen – har både åbent og tilbyder udbringning og gavekort.Åben i LIVSSTIL;

hverdage 12.00 – 17.30 samt

lørdag 11.00 – 14.00 med håndsprit og alle forholdsregler.

Netop nu får du 25% på alle de skønne tøjmærker, da LIVSSTIL nu er voksen med 18 år på bagen i hjertet af Vanløse🇩🇰☀️🌸😊 Livsstil sælger gavekort til udbringning med mobilepay til 20996006 – husk at skrive navn og adresse.☀️

SPISESTEDER

Restaurant Lazio, Godthåbsvej 191 bringer ud og man kan hente med. Hold afstand. Se menuen på restaurant-lazio.dk/

O Tempo, brasiliansk restaurant, Jyllingevej 10, har også take-away og udbringning.

Skulle det være lidt græsk i aften? Så har Restaurant Kreta, Jyllingevej 56, også åbent for take-away.

kretavanlose.dk

Kebabhuset Jyllingevej 44 bringer også ud. Og de spritter af, så man er helt sikker på ingen bakterier. Ring på 35132386.

Desværre er både Vandværket, Rabarbervej 2, og La Buca på Godthåbsvej samt kaffebaren Riccos også Godthåbsvej lukket for både servering og take-away.

Pizza Day & Night, Jyllingevej 58 holder åben hver dag fra 16-02, både for afhentning og levering. 3874 9292. Og så tilbyder de alle hverdagens helte en gratis shawarma, så længe vi har åbent i løbet af disse 14 dage som tak for deres fantastiske indsats og for vores alles velbefindende. Det eneste, man skal gøre er at komme forbi og vise sit hospitals ID, så kvitterer de med en shawarma og tak ❤.

Burger Garage i Kronen har lukket men vil dog stadig tilbyde kunderne take-away, både mad og drikke. Bestil takeaway på 📞70 212 214. Der er indgang over terrassen til afhentning ellers tilbyder vi udbringning mod betaling. Du kan også fortsat bestille gennem Wolt💙 Der er åbent fra 13-20:30 alle dage.🍔

Wedo Vanløse på Jernbane Allé har også åbent for take-away. Tjek wedo.dk

Søs Smørrebrød, Sallingvej 47, tlf. 38 74 12 34 / 20 77 84 85

Italian Street Treats – Take Away, Jyllingevej 42,

Telefon 26251450. Alle dage: 16:00-21:00

Café Olivia på Jernbane Allé 78 er naturligvis lukket, men bringer ifølge vor fine læser mad ud.

Og her er hvad Trattoria Da Alfredo på Ålekistevej 122 skrev på Facebook:

“Alfredo’s restaurant lukker ned i en periode, som staten og vores dronning beder os om. Vi vil dog stadig lave dejlig mad til vores gæster, så I kan altid bestille vores mad igennem Wolt og Just Eat, og få det bragt til døren. I kan også altid ringe og bestille, og selv hente nede hos os (dog helst kun 2-3 mennesker ad gangen), og vi sørger for at time alting med afhentninger, så der aldrig står mere end de 2-3 til at hente mad, og der står håndsprit ved kassen altid, og vi hilser med vores smil. ☺️ Vi glæder os til at se jer, og håber i alle holder modet oppe i disse svære tider. Vi kommer igennem det sammen 💕»

Er du til lækre empanadas og andet mexicansk guf, så prøv Bellota.dk, der normalt laver catering, men nu da alle fester er aflyst, leverer take-away. Vi skulle hilse fra vores læser og sige, at det er megalækkert.

Take-away – Empanadas

No Description

KAFFEBARER

Locals Kaffebar, Jernbane Allé 88 A holder åbent et par gange om ugen for take-away kaffe og juice. Der er sprit ved indgangen og døren står åben. Kun én kunde ad gangen.

BLOMSTER, MALING OG ANDET

Lenes Blomster, Jernbane Allé 46 Lenes Blomster har lukket den fysiske butik MEN sælger stadigvæk online. GRATIS fragt + kort potter og planter. Telefon 4495 9394.

Mange har fået mere tid nu, og det er måske tid til at give stuen en omgang. Malerforretninger har åbent, men mange vil helst ikke gå i butikker. Det har Flügger på Jydeholmen 63 en løsning på. De leverer gratis til dør ved køb over 500 kroner. Ring på 3871 1569. Vil du selv hente dine bøtter, så kan du trygt gøre det, da butikken lever op til Sundhedsstyrelsens anbefalinger – de spritter af og der er god plads. Men man kan altså også få bøtterne leveret – det er da smart!

SKØNHED

Skønhedsklinikken Smukkere.nu på Ålekistevej 190 er lukket og butikken har allerede måtte afskedige en medarbejder, så de er hårdt ramt og indehaveren kæmper for at beholde resten af medarbejdere. Støt dem ved at købe gavekort til produkter eller behandling til senere brug.

www.shopsmukkere.nu

– opdateres

Kære læser: Kender du flere, der skal på listen, så send en mail på abe@minby.dk eller skriv i kommentarfeltet.

#VanløseVinderOverCorona

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Paw Karslund, kommunalbestyrelsesmedlem for Dansk Folkeparti.

Politiker forsvarer unge: »Det er ved at kamme over«

Så skulle der ikke være noget at tage fejl af: Legepladsen i Frederiksberg have må ikke benyttes.

Politiet har krævet legeplads lukket