Vanløse på den anden ende er aflyst.
Vanløse på den anden ende er aflyst. - Foto: arkivfoto

Vanløse på den anden ende aflyst

Den traditionsrige byfest Vanløse på Den anden ende er aflyst på grund af coronakrisen. Der kommer en ny byfest til næste år.

Havde du også glædet dig til at møde alle de dejlige vanløsemennesker, shoppe lidt loppeting, høre musik, spise pølser foran Den Gyldne Okse og feste i byen.

Byfesten Vanløse på den anden ende, der skulle have fundet sted 6. juni, er netop blevet aflyst på grund af corona-krisen.

Det er handelsforeningen GEV, der står bag byfesten, og det ærgrer næstformanden, at den er aflyst.

»Vi vidste jo godt, hvor det bar hen, men det er da super ærgerligt, men vi må følge de retningslinjer, der er i samfundet,« siger næstformand Camilla Johansen.

Hun forventer, at der kommer en ny byfest igen til næste år, formentlig 5. juni 2021.

Vanløse Lokaludvalg har tidligere lovet arrangørerne, at udgifter i forbindelse med byfesten vil blive dækket.

»Men jeg tror mest, at det er administrativt, at vi har mistet penge på det. Der var ingen, der havde forberedt noget stort endnu,« siger Camilla Johansen.

Byfesten er aflyst som følge af regeringens annullering af sommerens store fester. Der kan nemlig samle sig mange tusinde mennesker i Vanløse, når der er byfest, for det er en tradition, som virkelig mange mennesker kerer sig om.

»Vi kunne godt flytte festen, men hvornår skulle den så ligge. Man ved jo ikke hvornår det bliver normalt igen, og så er det måske for koldt. Så vi prøver igen til næste år,« siger Camilla Johansen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Peter Rishøj Wils har åbnet sine tøjbutikker igen efter påske.

Flere butikker er genåbnet efter påske

Karl H. Egenæs 37 dage før sin død. Karl blev 106 år og fire måneder.

Frederiksbergs ældste er død