Mangler du en advokat? Find den rette første gang

Måske ejer du en virksomhed og har vanskeligt ved at navigere rundt i de juridiske spørgsmål, som du uvægerligt skal tage stilling til.

Eller også har du som privatperson svært ved at finde hoved og hale i den store mængde af bestemmelser, som gælder ved
eksempelvis et huskøb. I begge tilfælde kan du med fordel alliere dig med en advokat, der har den nødvendige erfaring og det indblik, som sikrer dig en fornuftig løsning på de juridiske problematikker, du måtte have.

Køb af ny bolig skal nødig blive til et mareridt

Skal du eksempelvis købe en bolig i hovedstaden, kan du med fordel alliere dig med en advokat i København. På den måde sikrer du dig med det samme et forspring, som du i hele købsprocessen kan drage stor fordel af. For det første får du en advokat, der er bekendt med markedet i København, og for det andet er du i sikre hænder, hvad angår oprettelse og gennemlæsning af de mange dokumenter, som skal sikre, at dit huseller lejlighedskøb kommer til at foregå efter alle kunstens regler.

Du skal nemlig huske på, at ejendomsmægleren hvor rar han eller hun nu er er sælgers bedste ven. Du har behov for en advokat, der taler din sag og kun har øje for dine interesser.
På den måde kan du i langt højere grad påvirke sælger og til slut ende ud med at gøre en bedre handel, end du måske oprindeligt havde forestillet dig. Så er du også sikker på, at drømmen om køb af fast ejendom ikke ender som et mareridt.

Erhvervsret kræver sin mand eller kvinde

Iværksætteriet spirer igen. Efter mange år på smalkost, hvor eftervirkningerne af en kolossal økonomisk nedtur dominerede, ser det nu igen ud til, at der er en generel tillid til verdensøkonomien. Det smitter også af på forholdene i Danmark, og selvom det kan være
vanskeligt at drive en virksomhed, skal du absolut ikke give op på forhånd. Hvis du får en god idé, bør du stræbe efter at gøre den virkelighed. Men det kan være, at du har behov for en hjælpende juridisk hånd.

Uanset om du skal etablere en virksomhed fra grunden, eller om du allerede ejer et firma, kan der være flere gode grunde til at sørge for at have en advokat med speciale i erhvervsret tilknyttet virksomheden. Du kan hurtigt få svar på spørgsmål om skat, moms eller interne juridiske problemstillinger, som du ønsker en hurtig afklaring af. Det kan i sidste ende spare
dig for penge og unødigt besvær. Og du får tid til at drive din virksomhed.

Pengene er godt givet ud

Vi skal ikke foregøgle dig, at det er billigt at benytte sig af en advokat. Men vi vil meget gerne gøre dig opmærksom på, at der er visse forhold i livet, der kan være så indviklede, at det giver absolut god mening at alliere sig med et menneske, som har den fornødne indsigt i de forskellige juridiske problematikker, du kan støde på i dit liv. Det er til syvende og sidst din sikkerhed, der tages hånd om.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Erstatningssag? Brug juridisk støtte

Juridisk assistance kræver en advokat