Julemanden har altid travlt. Her er han i Lemvig, men han skal snart have hjælp fra nissen Juliane og børnene på Teatret Zeppelin. Arkivfoto: Morten Stricker/Ritzau Scanpix

Fortælling i børnehøje om at nyde julen

Teater. På Teatret Zeppelin er der fra 28. november åbnet for en forestilling om at nyde julen i fulde drag.

TEater: Forestillingen ’Sikke mange klokken slår’. er en traditionel, sjov og hyggelig julehistorie, der handler om at nyde julen. Stykket er tænkt som er en musikalsk og stemningsfuld opstart på julen.

Historien handler om nissepigen Juliane, der en morgen ser i sin julestrømpe og bliver overrasket, da hun finder et brev fra selveste julemanden. Det er pudsigt, for børn og nisser plejer at skrive til julemanden op til jul. Men det er sjældent den anden vej omkring.

Juliane er en frisk og energiske nisse-pige og julemanden vil gerne have hende afsted for at finde hans ur, der er gået i stå. I sidste ende, er der kun børnene , altså publikum, der kan hjælpe nisserne med at komme i den helt rette julestemning såvel som at få nisseuret til at virke igen, så julegaverne kan blive færdige til tiden.

Teater. Sikke mange klokken slår. Teatret Zeppeiln. 40 minutters Teater for de 3-10 årige. 28. november til 2. december. Entré: 40-125 kroner

rem

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Farvel til den gamle blodbøg

0

Sydhavnen hjemmelaver juletiden