Husker du 2018? Januar

Årets sidste dag nærmer sig hastigt og snart skriver kalenderen 2019. Vesterbro Bladet har været en del af gadebilledet siden avisen udkom første gang 19. december 1930.

År efter år har skiftende redaktører, journalister og fotografer skildret hverdagen såvel som skæbnedage og festdage på Vesterbro. Avisen har været talerør og megafon for lokalbefolkningen og holdt politikerne og magthaverne til ilden og i ørene. Det forgangne år er på ingen måder anderledes, og i de sidste dage frem mod nytår gennemgår vi årets højdepunkter. God fornøjelse, tak for i år og rigtig godt nytår.

Vesterbro er blevet en magnet for de veluddannede, skrev avisen i januar. Liane Zimsen Danbo er med sin uddannelse som teolog blandt de 70 procent af indbyggerne på Vesterbro, der har en videregående uddannelse. Foto: Martin Sørensen

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Ny hjerterstarter skal redde flere liv

To ministre hos Too Good To Go