Restaurantkæden Cofoco er allerede i gang med at sætte hotellet i stand. Foto: René Mølskov

Kendt restaurantkæde går ind i hotelbranchen

MATADOR: Restaurantkæden Cofoco, der har 11 restauranter i hovedstaden, har netop købt et hotel på Vesterbrogade. Det skriver Byens Ejendom.

Det drejer sig om Hotel Copenhagen Crown på Vesterbrogade 41, der som hotel går helt tilbage til omkring 1880. Navnet Copenhagen Crown har prydet hotellet de sidste 30 år, men får sammen med den nye ejer også nyt navn

Hotellet bliver Cofocos første og til Byens Ejendom siger Cofocos direktør og ejer Christian Lytje:

»Vi har igennem længere tid ønsket at gå ind i hotelbranchen og har ledt efter det rigtige sted i København, som vi nu har fundet på Vesterbrogade 41. Samtidig med købet af hotellets drift har vi fået mulighed for at købe bygningen. Dette giver os en unik mulighed for at skabe præcis det hotel, vi ønsker, og renoveringen er faktisk allerede i fuld gang. Vi forventer at hotellet står helt færdigt i løbet af sensommeren.«

Samme tilgang som på restauranterne

Der kommer til at være 90 værelser på hotellet og flere af dem med tilhørende have. Desuden åbnes lobbyområdet og gårdhaven for københavnerne, skriver Byens Ejendom.

»Vi vil skabe et hyggeligt og personligt hotel, hvor bæredygtigheden er i fokus, og selvfølgelig i et prisleje der er til at betale, altså præcis samme mantra som vi har succes med på vores restauranter. Vi ser en stærk synergi mellem vores restauranter og hotellet, og vi tror på, at vi med hotellet kan være med til at give folk en endnu bedre oplevelse, når de besøger København,« siger Christian Lytje.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Kulturfest: Venskab på tværs af Norden fejres

Trafikinfo: Vejarbejde og omlægning af 9A på Gammel Kongevej frem til 28. juni