Fra 21. marts til 1. april kan du blandt andet se Amaan Amjad og Emma Bhikus kunstværk - Voks-. PR-foto.

Ungdommens kunst: Fremtiden er landet

VÅRSALONG: Onsdag 20. marts kl. 16:30 kan du komme til ’Ungdommens Vårsalong’ på Københavns Rådhus, hvor du kan få en smagsprøve på, hvordan fremtidens kunst kommer til at se ud. Ungdommens Vårsalong er Danmarks største kunstudstilling for unge, og alle værkerne er skabt af unge mellem 13-18 år, som har sendt deres kunst til bedømmelse. Her har et udvalg af etablerede billedkunstnere så udpeget 250 værker af de bedste værker, der spænder vidt i genrer, udtryk og materiale. Marianne Evers fra Københavns Kommunes Ungdomsskole glæder sig til at se, hvad de unge har at byde på.

»Vi glæder os til at invitere indenfor. Udstillingen byder på en rigtig god kunstnerisk oplevelse, og Rådhushallen bidrager med smukke arkitektoniske rammer. Samtidig er udstillingen en enestående mulighed for at få indblik i, hvordan unge forholder sig til sig selv om omverdenen«, siger hun.

Det er 21. gang, at Ungdommens Vårsalong afholdes, og udstillingen bliver åbnet af Børne- og Ungdomsborgmester Jesper Christensen (S). Udstillingen vil ellers være tilgængelig for offentligheden fra 21. marts til 1. april.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Bluesdanserne flytter ind i Valby Kulturhus

Lokale jobcentre lukker: Nu skal ledige tage til Valby