Lørdag 4. maj slår HéLT dørene op til et nyt center, hvor yoga og graviditetsforberedelser er hovedelementerne. Foto: HéLT.

To i én: Nyt center kombinerer yoga og fødselsforberedelse

KOMBINATION: I morgen – lørdag 4. maj – åbner et helt nyt center, hvor yoga og fødselsforberedelse er hovedelementerne. Det oplyser folkene bag centret i en pressemeddelelse.

Det nye center går under navnet ’HéLT GRAVID’ og holder til på Vesterbrogade 20, hvor gravide kan dyrke yoga, få kostvejledning, akupunktur og rehozo, som er en helt speciel massageteknik tilpasset gravide.

Men selvom centret byder på et væld af muligheder, skal de 256 kvadratmeter først og fremmest dedikeres til yoga i øjenhøjde, fortæller Anna Falch, der er ejer af HéLT GRAVID.

»HéLTs mission er at gøre yogaen personlig. Du skal have en følelse af at være hjemme, når du kommer til yoga, og vi lægger vægt på, at det er yogastillingen, der skal tilpasses dig, og ikke omvendt,« siger hun.

Voksede sig større og større

HéLT så dagens lys i 2015 i et lillebitte kælderlokale på Henrik Steffens Vej på Frederiksberg. Det trak massivt ind gennem vinduer og døre, og der var blot plads til otte elever i lokalet.

Stille og roligt voksede HéLT sig dog større og omdannede den lille vej på Frederiksberg til en regulær yogagade med HéLT-aktiviteter i fire forskellige lokaler. Når flytningen til Vesterbrogade bliver en realitet, har HéLT mere end 40 medarbejdere.

»Vi har længe ønsket os et større sted, og vi glæder os til at kunne skabe mere fællesskab og endnu mere nærvær ved at samle HéLT under ét tag. På Vesterbrogade er der bedre plads i salene, en bemandet reception og ikke mindst mulighed for at hænge ud før og efter yogaklasserne til en kop te og en hyggelig snak. Der vil være god plads til cykel- og barnevognsparkering i vores baggård, og på den anden side af gaden findes en parkeringskælder, til dem der kommer i bil«, forklarer Anna Falch.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vinoble er Månedens Amagerbutik for april

Krammeterapeut frifundet