Foto: Eatie

App viser Vesterbros bedste mad

RESTAURANTER: Vesterbro er Københavns hippe brokvarter, hvor populære spisesteder er med til at sætte rammen for lokallivets hygge. Men med de mange spisesteder kan det være svært at beslutte, hvor man skal tage hen, når appetitten melder sig.

Den nye app Eatie indsamler alle gæsteanmeldelserne fra websites som Tripadvisor og Google og har deraf udregnet Top 25 spisesteder på Vesterbro.

»Vi er en flok mad- og technørder, der ønsker at gøre det nemmere at få overblik over det hav af anmeldelser, som de danske spisesteder drukner i på nettet. Vi laver et samlet overblik over spisestedernes bedømmelser, og gør det muligt at finde et godt spisested til enhver lejlighed,« siger Morten Lie Jørgensen, CEO i Eatie i en pressemeddelelse.

Lav din egen favoritliste

Eatie adskiller sig på flere måder fra mange andre restaurant-portaler og apps. Ved at skabe både et samlet overblik over de danske spisesteder og deres anmeldelser, gøres det muligt at lave sine egne Eatie-lister over sine favoritspisesteder, eller steder man gerne vil besøge. Man kan dele listerne med sine venner og inspirere hinanden til, hvilke spisesteder man skal prøve.

Eaties app og hjemmeside har indsamlet over 2,5 millioner restaurantanmeldelser og gjort det muligt at booke bord på samtlige spisesteder i Danmark.

Top 3 spisesteder på Vesterbro er lige nu Spisehuset, Grams Lækkerier og Græsk Smag.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Låsesmed på elscooter: Det er på tide at tænke på klimaet

Roklub holder åben igen på tirsdag