Slagteren Ved Værnedamsvej er en ny forretning, men en del af en gammel familiehistorie. Foto: Malene Offerlin

Slagter kommer tilbage til den gamle slagtergade

Værnedamsvej: René Offerlin, der er uddannet slagter på Værnedamsvej i 1987, har altid drømt om at eje sin helt egen, traditionelle slagterbiks. Den drøm er nu gået i opfyldelse. Slagteren har for nylig åbnet slagterbutikken ’Slagteren ved Værnedamsvej’ 3. maj, og lokalerne har en længere familiefortælling bag sig. De har nemlig været i familien siden 1977. Først havde familien en installatørforretning, men blev sidenhen omdannet til en kosmetolog – stadig i familiens hænder. I dag har Slagter René overtaget adressen, og det har beboerne i området glædet sig til. Se mere om den nye slagterbutik på Instagramprofilen slagteren_ved_vaernedamsvej

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Oliviers & Co. er Månedens Frederiksbergbutik

Snart slut: Borgerservice lukker på Hovedbiblioteket