Foto: Rasmus B. S. Hansen

SUSPEKT fyrer op under Fredagsrock

KONCERT: Tivoli er efterhånden blevet lidt af en hjemmebane for hiphoptrioen SUSPEKT og fredag 24. maj, klokken 22.00, rammer de igen Plænen, når de starter deres sommertour ud med en dosis af det de gør bedre end de fleste.

Trioen, der har høstet utallige DMA-statuetter og P3 Lytterhittet for singlen »Søndagsbarn«, er kendt for deres stærke tekster, der skiller vandene. Dansk rap ændrede total kurs, da gruppens gennembrudsalbum »Ingen Slukker The Stars«, blev startstartskuddet for moderne dansk hiphop. Inden da var dansk rap genren mere sjov og ufarlig, men hiphop-drengene fra Albertslund slap med deres provokerende og frække tekster en ny lyrik på gaden. Nummeret Kinky Fætter banede vejen for Albertslund-drengenes indtog på livescenen, hvor trioen de følgende år spillede utallige udsolgte liveshows i Danmark.

Nu er Albertslund-drengene endnu engang klar til at fyre op under festen i Tivoli med en helt unik koncert, da bandet har pillet alle numrene fra hinanden og samlet dem igen på ny, så det lyder endnu bedre live. Som en ekstra bonus kan fans som noget helt eksklusivt i år få mulighed for at købe et begrænset antal inner circle-billetter foran Plænen.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Samfundskritisk jazzband

Skal virksomheder, der sender deres penge i skattely, fortsat levere ydelser til kommunen?