Pressefoto: Tivoli

Se Champions League finalen i Tivoli

Tivoli har sikret sig retten til at vise finalen i Champions League på lørdag. Du kan se med på den 32 kvadratmeter store skærm. 

Rapperen Pede B er vært, når Tivoli lægger have og storskærm til og viser finalekampen mellem de to britiske klubber Tottenham Hotspur F.C. og Liverpool F.C.

Tivoli åbner allerede om eftermiddagen op for hyggelige aktiviteter og konkurrencer i Plæneområdet, hvor der er kick off på kampen klokken 21.

”Champions League-finalen live i Tivoli har gennem de seneste år vokset sig så stor, at man godt kan tale om at det er blevet en Københavner-begivenhed. Sidste år deltog over 8000 fodboldfans. Fodbold fungerer godt i fællesskab. Vi har i Tivoli bygget en tradition op, hvor der virkelig er stemning på tribunerne. Mange tager familien med og mens de fodboldglade i familien hygger sig med humle, madkurv og fodbold, så går de øvrige om bord i forlystelserne,” siger Tivolis pressechef, Torben Plank i en pressemeddelelse.

Inden kampen, der spilles på det spanske stadion Estadio Metropolitano, blæses op på den 32 kvadratmeter store skærm byder Pede B velkommen.

“Liverpool har spillet en fantastisk sæson, og både spillere og fans fortjener at vinde et trofæ. Det bliver sikkert en taktisk finale mellem to hold, som kender hinanden rigtigt godt, men jeg mener, at Liverpool er favorit, og jeg føler mig overbevist om, at holdet har kvaliteterne til at vinde finalen,” siger formand for Liverpool F.C.s danske fanklub Kasper Vorstrup i en pressemeddelelse.

Sidste års finale-visning i Tivoli var så stor en succes, at Haven i år har valgt at udvide programmet til at starte om eftermiddagen. Allerede fra kl. 14:00 kan er der bordfodbold, klikbaner og lykkehjul.

”Kampen er den vigtigste i min tid som Tottenham-fan. Vi har med sammenhold kommet til en Champions League-finale, efter vi har lavet comeback på comeback og leveret præstationer, der har krævet hjerteblod. Det at komme i finalen – og har kvalificeret os til Champions League for fjerde år i træk – betyder, at vi er kommet i den absolutte top,” siger formand for Tottenham Hotspur F.C.’s danske fanklub, Magnus Højer Simonsen i pressemeddelelsen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Tredje alder og tredje halvleg

Sydhavnen inviterer til markedsdag i eftermiddag