Musikselskabet, der bor på Gasværksvej, får nu mere tid til kreative projekter. Foto: René Mølskov

Target Group indgår aftale med tyske SPV

Gasværksvej: Det danske musikselskab Target Group, der holder til på Gasværksvej, har for nylig indgået kontrakt med det tyske musikselskab SPV. Grundlæggeren af Target Group, Michael H. Andersen, rejste til Hannover 28. maj for at indgå samarbejdet. Han er godt tilfreds med aftalen, der vil efterlade Vesterbro-selskabet med mere tid: »Jeg har den dybeste respekt for SPV. På trods af store omstruktureringer har Frank og co. formået at kæmpe sig op igen til at være en af de vigtigste spillere på den internationale rock/metal scene. I en musikbranche, hvor tingene ændres hver uge, er det vigtigt at have en solid rygrad. Det får vi hos SPV. Vi overdrager nu de fleste af de administrative forretningsområder til Tyskland, hvilket efterlader mere tid til mit team og jeg til at være kreative og tænke ud af boksen. Fremtiden med vores nye tyske familie ser meget lys ud,« fortæller Michael H. Andersen i en pressemeddelelse.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

28-årig bliver filialdirektør for BankNordik

Så er der madmarked i Dragør for livsnydere