Lørdag 8. juni inviterer DGI-byen på fotobogsfestival. Foto: Nina Korhonens bog ¿Happy/Brooklyn¿.

Nyt initiativ: DGI-byen inviterer på fotobogsfestival

FOTOBØGER: Nu er der godt nyt til dig, der elsker fotobøger, for som et led i Copenhagen Photo Festival lancerer DGI-byen en fotobogsfestival, der løber af stablen lørdag 8. juni kl. 11-17. Det skriver kulturhuset i en pressemeddelelse.

Festivalen samler relevante butikker og forlag, og i løbet af dagen vil der være rig mulighed for at købe bøger på festivalens bogmarked, ligesom man kan se en lang række udstillinger. Gæsterne kan desuden overvære forskellige workshops og talks, der fortæller historien bag fotobøgerne.

Til festivalen kan du møde aktører som Disko Bay, Fragment, Fotografisk Center, Bladr, At Last Books, Arkiv, BOOK LAB, Katalog – Journal of Photography & Video, Blankt Papir Press, NW Gallery, Gallery Breadfield &Tira Books, Brask Publications, Space Poetry, Roulette Russe, Spine Studio og fotograferne Klaus Holsting og Søren Bech.

DGI-byen holder til på adressen Tietgensgade 65, 1704 København V, og der er gratis adgang til festivalen.

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Husk autografblokken: Poul Nyrup kommer til byfesten

Debat: Stem på en Frederiksberg-kandidat, lyder opfordringen