SPIR er af frivillige kræfter og inspireret af et lignende projekt fra Detroit. Foto: Michael Paldan

Grønne idéer spirer på Vesterbro

Dannebrogsgade: Torsdag 6. juni klokken 17.30 til 21 holder SPIR et arrangement i uKirke på Vesterbro, hvor dem, der går foran og skaber forandring, skal fejres. Der er nemlig masser grønne, sociale og kulturelle idéer hos Vesterbro-borgere. Til arrangementet bliver fire initiativer præsenteret: Teater Praxis, der vil holde samtalesaloner og skabe fællesskab og dialog, Generationer På Tværs, der vil skabe relationer mellem plejehjem på den ene side og børnehaver og skoler på den anden,Vesterbro T-shirten, der vil skabe småjobs til socialt udsatte på Vesterbro og STOP Bankhykleri, der vil få gode penge ud af onde banker ved at lægge pres på de store NGO’er. Gæster, der deltager i arrangementet, kan donere et selvvalgt beløb til en donationskrukke, der støtter andre mennesker, som går foran med projekter. Der bliver serveret suppe i løbet af aftenen. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Vesterbro stemte meget mere – og stemte meget mere rødt

Folketingsvalg: Sydhavnen delte sig i rødt og blåt