UHØRT festival løbe af stablen 23. - 24. august. Bylja er blandt de afslørede navne. Foto: PR Foto

UHØRT festival afslører 12 kunstnere

Enghavevej: UHØRT festivalen, der foregår for syvende gang fra 23. august til 24. august, har netop afsløret de første 12 navne på årets plakat. Blandt de nye navne, der skal spille til årets festival, er de første 12: Apollo Petri, Bylja, Emmadop, Frida Diamant, Girlcrush, Glume, Ilt, Kogekunst, Little Winter, Luca Stereo, Nuri og Xenoblight. Til UHØRT festival spiller i alt 39 kunstnere på tre scener over de to festivaldage. Mange flere af dem bliver afsløret 13. juni. Kunstnerne er nøje udvalgte blandt 35 eksperter, heriblandt musikjournalister, bookere, pladeselskaber, musikere og radioværter. Det hele foregår omkring KPH Volume på Enghavevej. En earlybird billet koster 145 kroner for begge dage. Den kan man anskaffe sig frem til 15. juni. Se mere på www.uhoert.dk

nmb

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Lindahl ude af Folketinget med 10 stemmer: Skal håbe på fintællingen

Dragkonkurrence løber af stablen lørdag