Sommerudstillingen 2019 i Øksnehallen kommer til at handle om graffiti. Fernisering er 17. juni. Foto: Arkivfoto

Øksnehallen fyldes af graffiti

Halmtorvet: Fredag 21. juni klokken 17 åbner Øksnehallen for en stor graffitiudstilling, der kan ses hele sommeren. Udstillingen skitserer, hvordan graffitien indtraf i København omkring 1984 og ændrede form frem til 2019. Med over 100 graffitifotografier fortolkes graffitiens udvikling gennem årtier. Til ferniseringen 21. juni, der begynder klokken 17, vil der være DJ’s og taler. Mads Brügger fra Radio 24syv og teknik- og miljøborgmester Karina Vestergård Madsen (EL) slår vejen forbi, der serveres kolde øl, og så er der fri entre. Kan du ikke komme til fernisering, har udstillingen åbent frem til 31. juli. Det koster 75 kroner for en almindelig billet.

Det har tidligere fremgået af denne artikel, at udstillingen åbner 17. juni. Det er ikke korrekt. Vi beklager fejlen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Stor jubilæumsfest i Ansgarkirken

Historien om Ryesgade: Fra General Rye til husnedlæggelser og BZ’ere