Foto af et lignende showroom i den engelske by Tottenham. Pressefoto: IKEA

IKEA åbner på Vesterbrogade

SHOWROOM: På Vesterbrogade 65 kan man efter sommerferien finde en helt ny IKEA.

Konceptet er et showroom, som Ikea kun har ganske få steder i verden. Her kan man få fokuseret hjælp af kompetente medarbejdere til indretning af køkken og garderobeløsninger. Kunderne får mulighed for at bestille tid til planlægning, enten hos IKEA eller hjemme hos dem selv. Desuden lover IKEA at levere køkkenet dagen efter bestilling.

Første etape

Åbningen på Vesterbrogade markerer en slags ’første etape’ i København for IKEA, der fortsat har planer om et stort varehus på Kalvebod Brygge. På Vesterbrogade vil IKEA altså være at finde indtil det nye varehus åbner.

»Vi har fortsat ambitiøse planer for et varehus på Kalvebod Brygge. Det er en del af vores planer om at skabe et nyt IKEA, hvor vi er tættere på københavnerne og inspirerer dem til at leve et mere bæredygtigt liv derhjemme,« siger adm. direktør i IKEA Danmark Johan Laurell i en pressemeddelelse til Vesterbro Bladet.

Hos IKEA på Vesterbrogade vil det ikke være muligt at købe klassiske produkter som glas og porcelæn, lys og servietter eller håndklæder. Der skal man fortsast udenfor København eller bestille online.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Så er det nu: Et nyt gammelt kulturhus slår dørene op

Nu er det tid til afstemning