De røde bænke er allerede sat op på Enghave Plads. De syv bænke er hver især 120 meter og er lavet til at have hele 130 siddepladser. Foto: Martin Sørensen

Bænkene er ude og Enghave Plads gives til vesterbroerne

PÅ BÆNKEN. Nu er syv lange røde bænke etableret på Enghave Plads, og der går ikke længe før metropladsen bliver overdraget.

 

OPSAT: De lange røde bænke strækker sig over 120 meter siddeplads på Enghave Plads.

Der er kun syv bænke, til gengæld er de ekstralange.

De er for nylig blevet sat op og markerer også, at metroforpladsen så småt er klar til overdragelse. Avisen gik til tryk inden det blev endeligt bekræftet, men efter planen skulle pladsen overdrages fra Metroselskabet til Kommunen i løbet af denne uge.

Mange bænke i byen

Det er ikke kun på Enghave Plads, der er ved at være klar. Alle de 17 nye stationer i København og på Frederiksberg nærmer sig sin afslutning. Hvad angår bænkene bliver der plads til mere end 700 siddende på samme tid på de i alt 150 bænke, der sættes op i forbindelse med metrostationerne.

De syv røde bænke på Enghave Plads er noget længere end gennemsnittet og af de 150 nye bænke er hele 136 klassiske københavnerbænke. Hvor en enkelt københavnerbænk har plads til tre personer er de nye og ekstralange bænke på Enghave Plads store nok til at rumme cirka 130 personer. Det er dog næppe realistisk, at bænkene vil blive så nøje opfyldt, at alle pladserne er i brug. Til gengæld er pladsen det snart. Og det betyder mere uderum til hele Vesterbro.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Barokfestival: Bands, solister og masser af stemning

I fodsporene på teaterfolkene