Marie Brixtofte, datter af Peter Brixtofte, har i år udgivet en bog om sin opvækst. Foto: PR foto

Marie Brixtofte holder gratis foredrag

Vesterbrogade: Onsdag 26. juni klokken 16 holder Marie Brixtofte, Peter Brixtoftes datter, foredrag i TUBA på Vesterbrogade 69. Marie Brixtofte udgav bogen ’Kun når det regner’ i år om sin opvækst med en alkoholisk politikerfar. Hun beskriver i bogen, hvordan Peter Brixtofte var en kendt politiker, der var fuld af kærlighed, men også dybt afhængig af alkohol. Foredragsholderen Marie Brixtofte er selv autoriseret psykolog, har tidligere haft egen praksis og har også arbejdet for TUBA. Hendes far Peter Brixtofte har tidligere været borgmester i Farum Kommune og var senere i Folketinget for Venstre. Han døde i 2016.

Det er gratis at høre foredraget og kræver ingen tilmelding.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Sankthans: Bål ude i Emdrup Sø

Voldsom brand på Tingvej