Oplev en berusende fortælling om Københavns fortid og familien Jacobsen 29. juni. Foto: Vandrehistorien

En berusende historie om Carlsberg Byen

Carlsberg Byen: Lørdag 29. juni klokken 16 til 17.45 holder ’Vandrehistorien’ byvandring på Carlsbergbryggeriernes gamle grund. Det er ikke bare en historie om dansk øl. Stedet fortæller en masse om Danmarks og Københavns industrihistorie. Byvandringen giver en fornemmelse af, at historie ikke er et fortidsfænomen, men noget som sker her og nu. Vandrerhistorien i Carlsberg Byen giver indblik i byudvikling og en spændende fortælling om familien Jacobsen. »Det er bedre end Dallas, Dollars, Days of our lives og hvad de ellers hedder alle sammen,« skriver ’Vandrerhistorien’ på Facebook-eventet. Mødestedet er på Tapperitorvet, og fortælleren er Mads Kristian Mikkelsen. Det koster 50 kroner at deltage, og billetten kan købes på Billetto.dk

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

‘TomatGalaxen’: Nørrebro-virksomhed hev sølv hjem fra Cph Garden

Grønne organisationer vil have stor naturpark i Nordhavn