Folkehuset Absalon har arrangeret fem loppemarkeder sommeren over. Foto: Absalon

Sommerloppemarkeder i Absalon

Sønder Boulevard: Skal du være i København sommeren over? Så er der masser gode handler at lave i Absalon på Sønder Boulevard. Absalon holder nemlig sommerloppemarkeder hele fem lørdage i løbet af sommeren. Det drejer sig om 29. juni, 13. juli, 20. juli, 27. juli og 3. august. Loppemarkederne foregår udendørs, og man kan finde alt mellem himmel og jord. Det er gratis at komme og kigge. Ønsker du at sælge ud af dit eget, koster en bod 350 kroner. For pengene er der et bord og en stol, men sælger skal selv medbringe et tøjstativ. Alle loppemarkederne foregår fra klokken 10 til 15. Billetter til stande kan købes på Billetto.dk inde under ’Folkehuset Absalon’.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Natalie Madueño er aktuel i en af de mest sete egenproduktioner Netflix har lavet: 'The Rain'. Hun er født, opvokset og bosat på Vesterbro og elsker bydelen, som hun mener minder om en landsby.

Natalie Madueño: Vesterbro har farvet mig

Hækkerup-parret sætter Dragør-villaen til salg