To apps bliver til én, og det skal gøre det nemmere for dem, som tager offentlig transport. Foto: PR foto

App giver nemmere adgang til transport

Kollektiv trafik: Brugere af kollektiv trafik på Sjælland får det en del lettere, når de skal købe billetter til bus, tog eller metro. Din Offentlige Transport (DOT): DSB, Movia og Metroselskabet slår de to eksisterende apps sammen, således at alt er i én ny, brugervenlig app. De hidtidige apps har været DOT Mobilpendlerkort og DOT Mobilbilletter app.
»I DOT arbejder vi for at gøre det nemt at finde billet til bus, tog og metro. Mange kunder har med rette oplevet, at tiden var løbet fra vores nuværende apps. Vi er derfor glade for at give kunderne en ny samlet mobil løsning, hvor man både kan købe pendlerkort og billetter i én samlet, brugervenlig app,« siger bestyrelsesformand i DOT, Camilla Struckmann. DOT regner med, at MobilePay bliver en betalingsløsning i dette efterår.

nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

‘Kandis’ til kamp mod Roundup

Ny midterhelle skal gøre Støberigade til en mere sikker skolevej