Tag de små banditter med - Vesterbro Bladet inviterer til fastelavn.
Tag de små banditter med - Vesterbro Bladet inviterer til fastelavn. - Foto: Søren Bidstrup/Ritzau Scanpix

LEDER: Derfor inviterer vi jer til fastelavnsfest

Da vesterbro bladet for fire måneder siden relancerede avisen lovede vi, at vi ville være jeres støtte, jeres demokratiske vagthund og – ikke mindst – jeres forsamlingshus.

Det var derfor, vi inviterede på byvandring med malebøger, det var derfor, vi inviterede jer allesammen på øl og aviser hos Kihoskh og det er derfor vi nu har glæde af at invitere jer alle sammen til fastelavnsfest på Vesterbros Torv.

Læs mere om alt det praktiske inde i avisen.

Vi har ambitioner som redaktion om at løfte avisen. Den skal kunne så meget andet, end I har været vant til. Vi skal stå sammen, vi skal løfte i flok og vi skal skabe fællesskaber. Men vi har også ambitioner på vegne af Vesterbro som bydel. Her kan engagementet for de svageste stadig få bydelen til at koge. Her, hvor nedrivningen af historiske bygninger for at gøre plads til dyre ejerlejligheder giver demonstrationer og optog på gaderne. Her, hvor vi hvert eneste år fejrer hinandens forskellighed gennem et virvar af forskellige events – fra genbrugsjul til fodboldturneringer og musikalske fællesoplevelser.

Husk at I alle kan give os et ring eller skriv, hvis I har brug for at skabe fællesskaber på tværs af bydelen. Vi står altid parate, hvis vi kan hjælpe med at bringe Vesterbro endnu tættere sammen.

Vi ses på vesterbro

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV
Nu kan du hente dine Ikea-indkøb hos Kronen Vanløse, så du slipper for turen til Gentofte eller Taastrup. Prisen er ens - 79 kroner - uanset om du køber en pakke servietter eller en sofa.

Nu kan du hente dine Ikea-varer i nærheden af hvor du bor

Sponsoreret: Bor du i ejer- eller andelslejlighed? Undgå uventede udgifter med en vedligeholdelsesplan