Glade mennesker og gratis musik ved festivalen ‘Summer in the City’
Glade mennesker og gratis musik ved festivalen ‘Summer in the City’ - Foto: Pressefoto

Onkel Dannys Plads forvandles til oase

FESTIVAL: Torsdag 18. til lørdag 20. juli forvandles Onkel Dannys Plads i Den Brune Kødby til en sommerlige oase, hvor man kan opleve 17 skandinaviske navne på kanten af deres store gennembrud. Man kan opleve dem alle ganske gratis.

Festival med vokseværk

Siden 2015 har den lille festival ’Summer in the City Festival’ haft hjemme ved Huset KBH. Her fik dygtige danske kunstner et springbræt for deres musik. Siden har festivalen vokset sig større, hvorfor teltpælene rykkes op. Festivalen indtager i år Onkel Dannys Plads på Vesterbro og det giver plads til nye muligheder.

Festivalens vision er at være en uundværlig platform i det danske musikmiljø og flere tidligere artister spiller nu udsolgte koncerter på større venues.

Årets program byder på alt fra hiphop, jazz til indie og pop, og programmet reflekterer alsidigheden, som eksisterer i det musikalske vækstlag i Norden. Fokus vil fortsat være på sommerlige vibes og afslappet stemning.

Det fulde program kan ses på Facebook. nmb

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Løftet pegefinger fra en livredder

Visualiseringen af en mulig kommende bro

Valby ønsker sig gang- og cykelbro